Particulieren

Onze diensten voor de particuliere markt bestaan uit de nieuwe aanleg van volledige elektrotechnische installaties en de aanpassing en of uitbreiding van de installatie in en rondom uw woning. Ook geven wij advies, verhelpen storingen, en zijn gespecialiseerd in beveiligingstechniek.

Elektroprofessional is de professionele installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een modern en duurzaam elektrotechnisch installatiebedrijf dat al sinds 2013 klaar staat voor het bedrijfsleven en de particuliere sector. Elektroprofessional beschikt over de middelen en vakkennis om alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en data-telecommunicatie vakkundig en professioneel uit te voeren.
Wij verrichten onze diensten ook veel voor verenigingen van eigenaren (VVE’s) en haar leden. Denkt u aan het geven van keuringen, advies, onderhoud, storing opvolging en service op het gebied van bijvoorbeeld portiekverlichting en bellenplateaus. Ook vervangen wij oude armaturen voor moderne duurzame voor ledverlichting. Zo geven wij bijvoorbeeld appartementencomplexen weer een moderne uitstraling, verlagen de energie kosten en verhogen we het gevoel van veiligheid voor de bewoners.

Neemt u ook een kijkje bij onze diensten wat wij voor u als particuliere klant kunnen betekenen.

U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld:

Extra groepen voor keukenapparatuur of nieuwe keuken
Beveiligings- of sfeerverlichting in de tuin
Alarmsystemen
Camerabewaking
Aardlekbeveiliging in de groepenkast
Aarding (potentiaalvereffening) in de badkamer
Oplaadpunten voor uw elektrische auto’s
Wandcontactdozen en spots verlichting maken in een aanbouw of dakkapel
Gekoppelde rookmelders
Mechanische ventilatiesystem
CAI en datanetwerken in woningen
Vernieuwen van uw schakelmateriaal met bijvoorbeeld dimmers
Plaatsen van zonnepanelen
Infraroodverwarming
Elektra keuringen Nen3140 en NEN 1010   
Deurintercomsystemen evt. met videobeeld

 

Ook bij een storing kunt u ons natuurlijk altijd bellen op  +31(0)62446570 !

 

In een branche die continu in beweging is en zich elke dag verder ontwikkeld is het als professional van groot belang om deze ontwikkelingen op de voet te volgen. Elektroprofessional is op de hoogte van de nieuwste innovaties in de branche. Uiteraard kunnen wij u als klant de nieuwste systemen en oplossingen aanbieden.

Elektroprofessional staat voor staat ook voor u als particulier klaar en hebben u graag als klant.