Duurzame Innovaties

De energietransitie biedt nieuwe kansen. Door het Energieakkoord zijn duidelijke doelen gesteld om energie te besparen en het aandeel duurzame energie in Nederland te vergroten. De stimuleringsprogramma’s daarvoor gaan samen met strengere milieuregelgeving. Ook zijn hiervoor tools beschikbaar zoals de Energie Prestatie Keuring (EPK).

De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installaties toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds groter wordende schaarste is de verwachting dat de energieprijzen alsmaar verder stijgen. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze en draagt u bij aan een beter milieu.

Het begint met verantwoordelijkheid nemen, het gaat uiteraard ook om het zien van de kansen. Gebouwen kunnen zoveel energie-efficiënter worden. Dat geldt bij uitstek voor de technische installaties.

Tegenwoordig bestaan er talloze mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, oplaadstations: duurzame oplossingen zijn er volop. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van windenergie maken het mogelijk om nog meer rendement uit het opwekken van duurzame energie te behalen. Maar waarmee kunt ú de meeste energie en dus kosten besparen? Aan welke richtlijnen moet u eigenlijk voldoen? Hoe passen duurzame installaties in uw toekomstplannen?

Bij Elektroprofessional staat duurzame energie centraal. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Wij helpen u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij u passen.
Naast duurzame installaties is het ook mogelijk voor kleinere duurzame oplossingen te kiezen zoals LED tl-verlichting of het gebruik van een slimme thermostaat. Dit soort oplossingen zijn relatief eenvoudig te realiseren maar kunnen veel resultaat opleveren.

Wij kunnen u van dienstzijn bij o.a. de volgende installaties en oplossingen:

Zonnepanelen
Warmtepompen
Zonneboilers
Verwarming d.m.v. infrarood panelen
LED tl-verlichting
LED verlichting
Laadpalen

Hoe groot of complex het project ook is, we ontzorgen u volledig. Wij hebben integrale oplossingen, energiebesparend en kostenbesparend. Ook kunnen wij snel schakelen, binnen de eigen expertises of met andere partijen.