Beveiligings techniek

Alarmsystemen, camera’s, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. De beveiliging van uw bedrijfspand of woning vraagt steeds meer aandacht. Diefstal van eigendommen en bedrijfsgegevens komt jammer genoeg steeds vaker voor. Gelukkig kunt u tegenwoordig voldoende maatregelen nemen om dit te beperken, er zijn diverse oplossingen mogelijk. Woningen, grootte of kleine bedrijven. Privaat en in het publieke domein, in welke sector u zich ook bevindt. Wij zorgen voor het volledige pakket. Van advies tot aan installatie en certificering. Van toegangscontrole tot aan inbraakinstallatie met camerabewaking.

Wij verrichten altijd maatwerk om tot goed resultaat te komen. Dit is altijd een integraal totaalpakket van Organisatorische- Bouwkundige- en Elektronische maatregelen in de beveiligingstechniek OBE-maatregelen genoemd. Uiteraard bieden wij voor deze installaties ook onderhoud en service.

U kunt hierover meer informatie terugvinden in onderstaande diensten:

Camerabewaking
Toegangscontrole
Alarmsystemen
BMC

Elektroprofessional is professioneel alarminstallateur en beschikt over een verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de Korpschef van politie welke hieronder is in te zien.

Verklaring van Betrouwbaarheid