Nieuwe Producten Gira 2018

Met Plug & Light wordt de vormgeving van verlichting binnenshuis intelligent en de lichtbesturing ongelooflijk eenvoudig. Voor een flikkervrij dimbaar licht in een bijpassend schakelaardesign. Plug & Light is een bepaalde interface, die lichtbesturing en stroomvoorziening combineert. In combinatie met bijbehorende lichtopzetstukken biedt Plug & Light eenvoudig regelbaar licht binnen – van dimmen tot warm dimmen.

Het open systeem kan gebruikt worden in de meest voorkomende inbouw-apparaatdozen, ook in British Standard. Behalve de regeling zorgt het ook voor een nieuwe omgang met de bijbehorende lichtopzetstukken. Ook de installatie van een Plug & Light-lamp is namelijk ongelooflijk eenvoudig: de lampen worden met een magneet op de lichtcontactdoos aangesloten. Als de lamp eenmaal geplaatst is, kan deze zonder aanslag 360° gedraaid en zelfs tijdens bedrijf vervangen worden. Plug & Light biedt flexibiliteit tijdens de planning, maakt de plaatsing voor elektriciens eenvoudig en veilig en laat de consument een flexibele interieurverlichting beleven.

 

Leverbaar vanaf 4e kwartaal 2018

 

Hoogtepunten:

- Flexibel gebruik: de Gira Plug & Light lichtcontactdoos past in de inbouw-apparaatdoos, ook in  ‘British Standard’-apparaatdozen

- Eenvoudige montage/eenvoudige vervanging van de  lichtbasiselementen tijdens het bedrijf

- Volledige compatibiliteit van Gira dimmers en Plug & Light lichtopzetstukken

- Dimmen en ‘warm dimmen’ met gewone Gira dimmers

 

 

 

 

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.